"کسانی که فاقد اهدافی برای پیشرفت هستند، به ناچار رو به سقوط میروند. آنها به کسی که سیگار را ترک کرده، یک نخ سیگار تعارف میکنند! و به یک الکلی سابق، یک بطری آبجو!
وقتی موفق میشوید، حسادت میکنند. دست از حمایت شما میکشند یا سعی میکنند شما را به خاطر پیشرفتتان، مجازات کنند!
شاید سعی دارند شما را آزمایش کنند تا ببینند که راهحل شما واقعی است یا نه. اما بیشتر اوقات، آنها شما را پایین میکشند چون پیشرفتهای تازهٔ شما، شکستهای آنها را نمایانتر میکند.
به این دلیل است که هر نمونهٔ خوبی، چالشی سخت و هر قهرمانی، یک داوری است.
مجسمهٔ مرمری حضرت داود، اثر میکل آنژ، برای هر کسی که به تماشای آن میایستد، به زبان بیزبانی فریاد میکشد: تو میتوانی چیزی بیش از آنکه هستی، باشی."
١٢ قانون برای زندگی - جردن بی. پیترسون
خب بالاخره همه چیز تموم شد. احساس پیرمردی رو دارم که بعد از چندیدن سال پیکانی که باهاش همه جا رفته و عاشقش بوده رو می بره تا جلوی چشمش اوراق بشه. همونقدر زجر دهنده و بد. تو بنگاه به عنوان شاهد امضا زدیم و من برگشتم خونه که خریدارها دوباره اومدند پشت در، می خواستند واسه تغییراتی که دلشون می خواست بدن، برنامه ریزی کنند و با متر افتادن به جون خونه. سریع پریدم تو اتاقم و همونطور که دمبل هام وسط اتاق بود دوتا تیکه لباس روشون انداختم تا توی پاهاشون فرو بره و کاملا موفق هم بودم. بعدش بی توجه رفتم سراغ پختن ماکارونیم که تنها چیزیه که می تونم هر سری متفاوت و خوشمزه بپزمش :)
حالا ما خونمون رو از دست دادیم و بین علما سر انتخاب خونه اختلاف افتاده، بابام یه سری مناطق رو دوست نداره و مادرم یه سری مناطق دیگه، سر هر جا به توافق می رسن من از خونه ایراد می گیرم چون واقعن خوب نیست :/ امیدوارم تهش مجبور نشیم تو کانکس سر کوچه زندگی کنیم.
درباره این سایت